subscribe image

Intra in programul nostru de influenceri 🎉

Pentru fiecare comanda adusa prin linkul unic de referral, iti oferim 10% din valoarea totala a comenzii impreuna cu multe alte beneficii.

Incepe acum

Sport4all

Impartaseste Pasiunea Pentru Sport

Reguli Sport4all Club

Oricine poate deveni membru Sport4all Club. Calitatea de membru este confirmată prin calitatea de membru Bronze, Silver, Gold și Platinum printr-un card digital Sport4all Club. Acest card nu este un card de credit, ci un card de fidelitate, pe baza căruia deținătorii pot beneficia de un set de avantaje la achiziționarea produselor Sport4all.

Beneficii:

  • 10% REDUCERE DE ANIVERSARE Sport4all: Se acordă pentru o singură tranzacție în luna aniversară. Cadoul este de 100 de puncte, respectiv 50 de lei pentru care ai la dispoziție 30 de zile din ziua în care te-ai născut să le folosești după bunul plac;
  • Invitații la evenimente organizate de Sport4all, campanii;
  • Reduceri bazate pe puncte legate de pragurile Bronze, Silver, Gold și Platinum și calitatea de membru pe perioadă nedeterminată;

Sport4all își asumă dreptul de a opri programul în orice moment, prin notificarea clienților cu 30 de zile înainte de această decizie.

Conform legii 677/2001, datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate doar în scop de analiză. Acestea nu vor fi transferate în alte baze de date; Potrivit legii menționate, se pot face modificări sau se pot face opoziții cu privire la datele personale.

Programul Sport4all CLUB este organizat de SC AMI DE SANTE SRL, în calitate de „Organizator”.

 

Accesați Clubul Sport4all de aici

loading gif

Available Coupon

X