subscribe image

Intra in programul nostru de influenceri 🎉

Pentru fiecare comanda adusa prin linkul unic de referral, iti oferim 10% din valoarea totala a comenzii impreuna cu multe alte beneficii.

Incepe acum

Sport4all

Impartaseste Pasiunea Pentru Sport

giftcard Sport4all Gift Card

Impartaseste pasiunea pentru sport

Informatii despre cardul cadou

Cardul cadou Sport4All oferă clienților posibilitatea de a alege unul sau mai multe produse din magazinul online sport4all.ro.

 

Poti achizitiona unul sau mai multe Carduri Cadou cu o valoare intre 200 si 1.000 lei si au o serie unica, la o singura comanda. Clientul final poate cumpăra orice de la sport4all.ro. Cardul Cadou poate fi aplicat, sub forma unei reduceri, unei singure comenzi sport4all.ro, iar din totalul comenzii se scade valoarea cardului cadou. Prin completarea datelor dvs. în formularul de solicitare a cardului cadou Sport4All, acceptați ca datele, mesajul și cardul dvs. cadou să fie atașate contului dvs. de client.

 

Cardurile cadou au termen nelimitat de la data achiziționării, online la sport4all.ro. Acestea pot fi plătite exclusiv online sau cu ordin de plată și vor fi livrate prin e-mail la adresa dumneavoastră, după ce comanda a fost procesată.

 

Cardul Cadou este un mijloc de plată, nu se aplică reduceri sau alte beneficii acordate membrilor Sport4All Club la achiziționarea acestuia. Nu se poate achita cu alt voucher, nu se cumuleaza. Acestea sunt vouchere, fiind o metodă de plată. Valoarea produselor trebuie să fie întotdeauna mai mare decât valoarea cardului cadou. Nu poate fi răscumpărat, iar valoarea Cardului Cadou nu poate fi schimbată în numerar.

 

Cardul Cadou poate fi comandat și livrat electronic, direct pe adresa de e-mail a destinatarului, care se va putea bucura imediat de cadoul primit.

 

Intrebari si raspunsuri

Pot adăuga cardul cadou primit după plasarea unei comenzi?
Dacă ați trimis deja comanda, nu puteți adăuga un card cadou. Pentru a-l folosi, comanda trebuie refăcută. Seria Carduri Cadou este valabilă pentru o singură comandă la care veți obține imediat o reducere egală cu valoarea cardului. Dar nu permite achiziționarea unui alt card cadou de la Sport4All.

 

Ce se întâmplă dacă returnez produsul plătit cu un card cadou?
Daca returnarea se face in perioada de valabilitate a cardului cadou, vei primi un nou cod care va avea aceeasi valoare cu valoarea cardului cadou aplicat produsului pe care l-ai returnat.
Noul cod va fi disponibil atât în contul dumneavoastră de client, secțiunea Vouchere&Carduri Cadou, cât și prin e-mail. Va fi valabil 30 de zile de la acceptarea returului, la care se adauga numarul de zile ramase disponibile de la valabilitatea cardului initial.
Dacă ați returnat un produs după expirarea perioadei de valabilitate a cardului cadou, acesta va fi valabil 30 de zile de la data acceptării returului.

 

Pot primi Cardul Cadou în format fizic?
Cardul Cadou poate fi comandat și livrat doar electronic, direct pe adresa de e-mail a destinatarului, care se va putea bucura imediat de cadoul primit.

Comanda un gift card

loading gif

Available Coupon

X