subscribe image

Invita si castiga 30 RON 🎉

Recomanda unui prieten sa comande de pe Sport4all si te vom recompensa cu un voucher valabil pentru orice comanda viitoare de peste 150 RON.

Incepe acum

Sport4all

Impartaseste Pasiunea Pentru Sport

Livrare si expediere

LIVRAREA COMENZILOR

Toate comenzile Sport4all sunt procesate și livrate de către SC AMI DE SANTE SRL din București, România, în limita stocului disponibil, în termen de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. Fiecare comandă de achiziție este înregistrată sub un număr special de înregistrare și este gestionată sub acest număr până la finalizarea completă a acesteia.

Perioada de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate. Termenul de livrare poate fi prelungit în funcție de factori care nu depind de controlul nostru sau al companiei de curierat, cum ar fi condițiile meteorologice, condițiile de trafic, starea drumurilor naționale sau altele. Acestea sunt considerate livrate în momentul în care sunt predate curierului.

Pentru municipiul București – comenzile pot fi livrate între orele 9:00-17:00

Pentru celelalte orașe din România – comenzile pot fi livrate între orele 10:00-18:00.

Comenzile plasate în weekend vor fi livrate începând de luni, iar toate comenzile plasate înainte de ora 16.00 pleacă la destinație în aceeași zi. Comenzile plasate după această oră pleacă a doua zi.

Coletul este ambalat în cutii și are protecție pentru transport.

 

TRANSPORTUL ȘI COSTURILE LEGATE DE COMENZI

Transport național, pe teritoriul României

Produsele sunt livrate cu ajutorul companiilor de transport, SAMEDAY, prin curierat rapid sau standard.

  Pentru comenzi de până la 250 RON, transportul pe teritoriul României costă 20 RON (TVA inclus).

  Pentru comenzi care depășesc 250 RON, transportul este GRATUIT (în România).

Costurile de expediere sunt configurate și calculate automat la check-out, înainte de plasarea comenzii.

Societatea SC AMI DE SANTE SRL are dreptul de a impune costuri suplimentare pentru ambalare, dacă este necesar.

Sport4all oferă, de asemenea, clienților opțiunea de a ridica personal produsul din dulapurile easybox în orice zi, 7 zile pe săptămână, la orice oră, inclusiv sâmbăta și duminica. Puteți selecta livrarea gratuită în easybox atunci când plasați comanda și puteți alege dulapul preferat. Când comanda ajunge la easybox-ul selectat, veți primi un cod QR prin e-mail și un cod PIN prin SMS.

Din acel moment, aveți la dispoziție 36 de ore pentru a ridica produsele, cu excepția comenzilor livrate vineri (72 de ore) și sâmbătă (48 de ore). Scanarea codului QR sau introducerea codului PIN la punctul de ridicare va debloca sertarul în care se află pachetul dumneavoastră.

Livrare internațională către țările UE

Comenzile din afara României sunt livrate prin intermediul companiilor SAMEDAY și a companiilor partenere WOOT, în funcție de țara de destinație. Costurile de expediere sunt configurate conform tabelului de mai jos și sunt calculate automat la check-out.

Țara Costul de expediere Timp de livrare
Austria 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Belgia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Bulgaria 40 lei 2-3 zile lucrătoare
Cehia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Cipru 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Croația 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Danemarca 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Estonia 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Finlanda 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Franța 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Germania 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Irlanda 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Ungaria 40 lei 2-3 zile lucrătoare
Italia 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Letonia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Lituania 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Luxemburg 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Malta 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Olanda 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Polonia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Portugalia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Slovacia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Slovenia 60 lei 4-5 zile lucrătoare
Spania 60 lei 6-7 zile lucrătoare
Suedia 60 lei 5-6 zile lucrătoare

 

 

METODE DE PLATĂ

 

România plăți

Prețul de vânzare și taxele aferente la livrarea bunurilor vor fi plătite de către client prin următoarele metode de plată:

  1. Card de credit – cu plata online – Prin această metodă, plata cu cardul de credit se face în mod securizat prin intermediul companiilor STRIPE, PAYU sau prin transfer bancar în contul societății SC AMI DE SANTE SRL, cont lei RO65INGB000099999912764553 deschis la ING BANK. Sunt acceptate cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro și vi se va cere să completați numele beneficiarului, numărul cardului de credit/debit, data de expirare și numărul de securitate din trei cifre (CVV) care se găsește pe spatele cardului.
  2. Numerar sau card – cu plata la livrare – Prin această metodă, produsele sunt livrate la adresa de destinație a clientului, însoțite de un document fiscal, o factură fiscală și o chitanță. Plata se va face la agentul de livrare, valabilă doar pe teritoriul României, sau se va plăti la easybox direct cu cardul.
  3. Plata Easybox – Plata comenzii se poate face numai cu cardul, online sau la ridicarea produselor. Cardurile contactless sunt acceptate și la easybox. Plata în numerar NU este acceptată la easybox.

 

Plăți internaționale

Plata comenzii se face în avans, la finalul comenzii, cu cardul sau prin transfer bancar în contul bancar al SC AMI DE SANTE SRL, cont euro RO23INGB000099999913273298, deschis la ING BANK, VALABIL NUMAI PENTRU ȚĂRILE DIN UNIUNEA EUROPEANĂ.

 

Alte drepturi și obligații ale părților în legătură cu transportul de mărfuri pot fi stipulate în condițiile speciale de livrare ale vânzătorului, dacă este cazul. Prețul de transport și alte informații pot fi găsite la adresa: https://www.Sport4all.ro/

Pentru orice informații referitoare la procesul de livrare, ne puteți contacta telefonic, prin mesaje pe what’s up la numărul de telefon 004 0758 033 033 033 sau prin e-mail: contact@Sport4all.ro

 

 

loading gif

Available Coupon

X